Prison Island – Vantaa

Vantaa

Osoite: Flamingo Viihdekeskus, Tasetie 8, 01510 Vantaa, Suomi
Puhelin: 050 596 5007 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Prison Island synttärit Vantaa.

Hinnat alkaen: 28 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

IKIMUISTOISET SYNTTÄRIT VANTAAN PRISON ISLANDISSA
VANKILAPAKO – JUHLAT YLI 10-VUOTIAILLE TÄYNNÄ JÄNNITYSTÄ!

Näissä juhlissa tehdään yhteistyötä ja ratkaistaan ongelmia tiiminä, kaikki pääsevät osallistumaan ja onnistuminen on yhdessä tekemisen tulosta. Kuinka monta tehtävää ryhmänne onnistuvat ratkaisemaan – voittajaksi selviytyy eniten pisteitä kerännyt joukkue.

Syntymäpäiväjuhlat voit varata vähintään 6* henkilön ryhmälle. Juhlat sisältävät tunnin mittaisen vankilaseikkailun ja valinnan mukaiset tarjoilut synttärihuoneessa.

*) Alle 6 henkilön synttäriryhmille voit varata pelkän vankilaseikkailun ja vuokrata kauttamme Megazonen tiloissa sijaitsevan kabinetin omia tarjoiluitanne varten. Party room max 15 henkilölle 40 €/h tai VIP kabinetti jopa 36 henkilölle 65 €/h. Tarjoilut voi tietenkin järjestää myös muualla, Flamingosta löytyy mm. Rax Pizzabuffet & Hesburger.

MILLAINEN ON SYNTTÄRIEN OHJELMA?

Synttäreille kokoonnutaan 15 min ennen vankilaseikkailun alkua. Kun synttärisankari ja vieraat ovat paikalla, jaetaan joukkueet ja jokainen joukkue keksii itselleen nimen. Joukkueet saavat vankilan avaimen ja pääsevät ohjeistuksen jälkeen seikkailuun. Vanhemmat voivat seikkailun aikana käydä halutessaan vaikka ostoksilla, kerro kuitenkin poistuessasi asiasta henkilökunnalle ja varmista, että heillä on puhelinnumerosi.

Seikkailun jälkeen juhlat jatkuvat synttärihuoneessa missä herkutellaan, avataan lahjat ja seurustellaan. Synttärihuoneeseen on varattu aikaa 45 minuuttia, jolloin synttäreiden kokonaiskesto saapumisesta alkaen on 2 tuntia. Jos 45 minuuttia tuntuu liian pitkältä ajalta herkuttelulle niin voit laittaa kutsuihin aikaisemman päättymisajan juhlille.

Katso tarkemmat tiedot ja ajantasaiset hinnat tästä.

Scroll to Top