Prison Island – Helsinki

Helsinki

Osoite: Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3, 00180 Helsinki, Suomi
Puhelin: 050 596 5017 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Prison Island synttärit Helsinki.

Hinnat alkaen: 28 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

VANKILAPAKO – JUHLAT YLI 10-VUOTIAILLE TÄYNNÄ JÄNNITYSTÄ!

Näissä juhlissa tehdään yhteistyötä ja ratkaistaan ongelmia tiiminä, kaikki pääsevät osallistumaan ja onnistuminen on yhdessä tekemisen tulosta. Kuinka monta tehtävää ryhmänne onnistuvat ratkaisemaan – voittajaksi selviytyy eniten pisteitä kerännyt joukkue.

Synttäripaketit on tarkoitettu vähintään 6* henkilön ryhmälle. Juhlat sisältävät tunnin mittaisen vankilaseikkailun ja valinnan mukaiset tarjoilut juhlakuntoon katetun pöydän ympärillä.

*) Alle 6 henkilön synttäriryhmille voit varata pelkän vankilaseikkailun ja tarjoilut voi valita kahvilan valikoimasta paikan päällä

MILLAINEN ON SYNTTÄRIEN OHJELMA?

Synttäreille kokoonnutaan 15 min. ennen vankilaseikkailun alkua. Kun synttärisankari ja vieraat ovat paikalla, jaetaan joukkueet ja jokainen joukkue keksii itselleen nimen. Joukkueet saavat vankilan avaimen ja pääsevät ohjeistuksen jälkeen seikkailuun. Vanhemmat voivat seikkailun aikana käydä halutessaan vaikka ostoksilla, kerro kuitenkin poistuessasi asiasta henkilökunnalle ja varmista, että heillä on puhelinnumerosi.

Seikkailun jälkeen juhlat jatkuvat juhlapöydän ympärillä herkutellen, lahjoja availlen ja seurustellaan. Tarjoilua varten on varattu aikaa 45 minuuttia, jolloin synttäreiden kokonaiskesto saapumisesta alkaen on 2-2,5 tuntia. Jos 45 minuuttia tuntuu liian pitkältä ajalta herkuttelulle niin voit laittaa kutsuihin aikaisemman päättymisajan juhlille.

Katso tarkemmat tiedot ja ajantasaiset hinnat tästä.

Scroll to Top