Pomppulinnat – Pomppudiili

Jyväskylä

Osoite: Jyväskylä
Puhelin: +358458952113 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Pomppulinna

Hinnat alkaen: 85 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

Tarjolla on kaksi vuokrausvaihtoehtoa: 10 tunnin vuokra ja 5 tunnin vuokra.
Hintaero kuitenkin on käyttötarkoituksesta riippuen: yksityinen (esim., kotitaloudet, synttärit, häät) tai julkinen käyttö (esim., kerrostalon lastentapahtumat, päiväkodit, kerhot, markkinat, tapahtumat).
Pomppulinna asennetaan ulkona tasaisella nurmikkolla, asfaltilla tai hiekassa (ilman kiviä). Kovalla alustalla linna kiinitettään hiekkasäkkeillä (50kg x 6 kpl) ja siitä tulee 15€ käsittelymaksu.
Palveluun kuuluu kuljetus 10 km etäisyydelle Jyväskylästä, asennus ja purku. Pidemmälle kuljetus onnistuu 0,44€/km kilometrikorvauksella.
Vuokrauksen yhteydessä asiakas saa opastuksen ja ohjeistuksen pomppulinnan turvalliseen käyttöön. Vuokraamalla pomppulinnaa asiakas suostuu noutamaan annettuja ohjeita ja ehtoja.

10 tunnin vuokraus
Pomppulinna on asiakkaan käytössä 10 tuntia. Aika alkaa siitä, kun pomppulinna on luovutettu asiakkaalle ja päättyy, kun pomppulinnan haetaan pois.
Pomppulinnan hinta yksityiseen käyttöön on:
Karnevaali linnalle 120 €
Viidakko linnalle 110€.
Hinta julkiseen käyttöön on:
Karnevaali linnalle 220€
Viidakko linnalle 210€

5 tunnin vuokraus
Viiden tunnin vuokralla pomppulinna on asiakkaan käytössä 5 tuntia. Aika alkaa siitä, kun pomppulinna on luovutettu asiakkaalle ja päättyy, kun pomppulinnan haetaan pois.
Pomppulinnan hinta yksityiseen käyttöön on:
Karnevaali linnalle 95 €
Viidakko linnalle 85€.
Hinta julkiseen käyttöön on:
Karnevaali linnalle 185€
Viidakko linnalle 175€

Scroll to Top