Synttärikakut – Bakery Manteli

3D-kakut, Peruskakut
Helsinki

Osoite: Firdonkatu 2a, Helsinki, Suomi
Puhelin: +358 50 308 7680 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Bakery Manteli - kakku Helsinki ja lähialueet.

Hinnat alkaen: 40 euroa

5,0
5,0 / 5 (yhteensä 1 arviota)

Suolaiset piiraat

26.11.2023

Pehmeä pohja, löysä täyte ja yltä päältä elmukelmuun kääritty. Eivät kestäneet uunissa lämmittämistä, hajosivat leikatessa.

Tiina Ventti

BAKERY MANTELI TOIMITTAA SYNTTÄRIKAKUT, HÄÄKAKUT  JA TILAUSKAKUT HELSINKI & LÄHIALUEET.

BAKERY MANTELI ON YLI 30 VUOTTA VANHA SUOMALAINEN PERHEYRITYS. VALMISTAMME ERIKOISKAKKUJA HELSINGIN ALUEELLA TOIVEIDESI MUKAAN. KAIKKI TUOTTEEMME OVAT KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUJA.

Toteutamme niin pienemmät kuin isommatkin juhlatilaisuudet ympäri Helsinkiä ja lähialueita. Pystymme tarjoamaan tilaisuuksiinne mielettömät uniikit kakut, maukkaat ruuat ja artesaanileivät, astiat, kuljetukset sekä tarvittaessa myös tarjoilijat. Tarjoilut räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Myymälästämme löydät myös viikon jokaisena päivänä juureen leivottua tuoretta artesaanileipää. Laajan valikoiman kakkuja sekä, vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita.

Lastenkutsukakkujen täytteet / hinnat:
Täytevaihtoehdot: (valitse yksi näistä) mansikkamousse vadelmamousse vadelma-valkosuklaamousse mustikka-valkosuklaamousse passionmousse ja vadelmatäyte passion-valkosuklaamousse ja vadelmatäyte mango-limemousse ja omenatäyte mustikka-jugurttimousse ja mustikka täyte suklaamousse ja vadelmatäyte.

Kakkupohja vaihtoehdot: vaalea / suklainen.

Kakkujen koot: 10hlö / 15hlö / 20hlö / 25hlö / 30hlö, jne. Kakkujen hinnat perustuu kakkuun käytetyn ajan, kakun koon, koristeiden ja allergioiden mukaan. Hinnat liikkuvat noin. 6-12€ välillä / henkilö. Kaikki kakkumme ovat laktoosittomia ja tietyt kakut saa myös gluteenittomana.

Tilaa kakku Helsinkiin ja lähialueille Bakery Mantelin kautta.

Tarjouspyynnön lähetät helposti sivun yläosan Pyydä tarjous -painikkeella.

# bakery manteli # manteli bakery # helsinki bakery # bakery helsinki # kakut helsinki # tilauskakut helsinki # synttärikakku helsinki
# kakku helsinki # kakku juhliin helsinki  # fantasiakakku helsinki # fantasiakakut helsinki # hääkakku helsinki # hääkakut helsinki
# kakku tilaus helsinki

Scroll to Top