Synttärikakut – Bakery Manteli

3D-kakut, Peruskakut
Helsinki

Osoite: Firdonkatu 2a, Helsinki, Suomi
Puhelin: +358 50 308 7680 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Bakery Manteli - Synttärikakut ja tilauskakut Helsinki

Hinnat alkaen: 40 euroa

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 / 5 (yhteensä 1 arviota)

Suolaiset piiraat

Rated 5,0 out of 5
26.11.2023

Pehmeä pohja, löysä täyte ja yltä päältä elmukelmuun kääritty. Eivät kestäneet uunissa lämmittämistä, hajosivat leikatessa.

Tiina Ventti

BAKERY MANTELI TOIMITTAA SYNTTÄRIKAKUT JA TILAUSKAKUT HELSINKI & LÄHIALUEET. BAKERY MANTELI ON YLI 30 VUOTTA VANHA SUOMALAINEN PERHEYRITYS. VALMISTAMME ERIKOISKAKKUJA TOIVEIDESI MUKAAN. KAIKKI TUOTTEEMME OVAT KÄSITYÖNÄ VALMISTETTUJA. Toteuttamme niin pienemmät kuin isommatkin juhlatilaisuudet ympäri pääkaupunkiseutua. Pystymme tarjoamaan tilaisuuksiinne mielettömät uniikit kakut, maukkaat ruuat ja artesaanileivät, astiat, kuljetukset sekä tarvittaessa myös tarjoilijat. Tarjoilut räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Myymälästämme löydät myös viikon jokaisena päivänä juureen leivottua tuoretta artesaanileipää. Laajan valikoiman kakkuja sekä, vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita. Lastenkutsukakkujen täytteet / hinnat: Täytevaihtoehdot: (valitse yksi näistä) mansikkamousse vadelmamousse vadelma-valkosuklaamousse mustikka-valkosuklaamousse passionmousse ja vadelmatäyte passion-valkosuklaamousse ja vadelmatäyte mango-limemousse ja omenatäyte mustikka-jugurttimousse ja mustikka täyte suklaamousse ja vadelmatäyte Kakkupohja vaihtoehdot: vaalea suklainen Kakkujen koot: 10hlö / 15hlö / 20hlö / 25hlö / 30hlö, jne. Kakkujen hinnat perustuu kakkuun käytetyn ajan, kakun koon, koristeiden ja allergioiden mukaan. Hinnat liikkuvat noin. 6-12€ välillä / henkilö. Kaikki kakkumme ovat laktoosittomia ja tietyt kakut saa myös gluteenittomana. Tarjouspyynnön lähetät helposti sivun yläosan Pyydä tarjous-painikkeella.
# bakery manteli # manteli bakery # helsinki bakery # bakery helsinki # kakut helsinki # tilauskakut helsinki # synttärikakku helsinki

Scroll to Top