Seikkailupuisto Huippu – Espoo

Espoo

Osoite: Leppävaaran urheilupuisto, Veräjäpellonkatu, Espoo, Suomi
Puhelin: 010 337 4770 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Seikkailusynttärit lapsille / nuorille.

Hinnat alkaen: 11 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

SEIKKAILUJA LATVUKSISSA, VERKOILLA TAI VIHERIÖLLÄ

Synttärit tulossa? Oman lapsen synttärit kuuluvat ehdottomasti vuoden kohokohtiin, mutta joskus tuntuu siltä, että aika ei tahdo riittää synttärijuhlien järjestämiseen. Anna meidän auttaa! Järkkäämme yhdessä muutamassa minuutissa Huippu-synttärit. Huippu-synttäreillä lapsia odottaa jännittävä seikkailu yläilmoissa, verkkopuistossa tai kierros seikkailuminigolfia, yhteiset onnistumisen elämykset ja maistuvat tarjoilut. Sinä voit keskittyä nauttimaan juhlasta ja lasten iloittelusta latvuksissa.

SYNTTÄRITELTASSA TARJOILUT ODOTTAVAT HAVUMETSÄVIIDAKON JA VIHERIÖN SANKAREITA

Pystytämme Huippu-synttäreitä varten aina synttäriteltan, jossa vieraita odottaa katettu pöytä sekä ilmapallokoristelu. Voit tuoda telttaan omat eväät tai valita jonkin valmiista tarjoilupaketeista.

KUINKA KAUAN HUIPUN SEIKKAILUSYNTTÄRIT KESTÄVÄT?
Huippu-synttäreihin kannattaa varata noin 2,5 tuntia aikaa puistoon saapumisesta ruokailun päättymiseen. Verkkoseikkailuun tai seikkailuminigolfiin riittää 1,5 tuntia.

MITÄ SEIKKAILUSYNTTÄRIPAKETTIIN KUULUU?
SEIKKAILUSYNTTÄRIT LATVUKSISSA: kiipeilyvarusteet, alkuopastus harjoitusradalla ja seikkailu Huipun yläköysiradoilla juhlijoiden pituuden rajoissa
SEIKKAILUSYNTTÄRIT MINIGOLFISSA: minigolfmailat, pallot ja tuloskortit sekä kierros seikkailugolfia Huipun radalla
SEIKKAILUSYNTTÄRIT VERKOISSA: seikkailua Huipun verkkoseikkailupuistossa
synttäriteltta, jossa voi ruokailla suojassa sateelta
kattaus: liina, kertakäyttöastiat ja lautasliinat
tulostettavat kutsukortit seikkailusynttäreille latvuksiin | inbjudan på svenska
TAI tulostettavat kutsukortit seikkailusynttäreille minigolfiin
lisämaksusta: tarjoilut valinnan mukaan.

HALUTESSASI HOIDAMME SYNTTÄRITARJOILUT PUOLESTASI
Huipun synttäriseikkailun kruunaa yhteinen herkuttelu synttäriteltassa. Telttaan voi tuoda omat eväät tai valita valmiin tarjoilupaketin.

Naposteltavat herkut -paketti
Naposteltavat herkut -paketti sisältää irtokarkkeja, perunalastuja ja mehua.

Jäätelöä ja naposteltavaa -paketti
Jäätelöä ja naposteltavaa -paketti sisältää irtokarkkeja, perunalastuja ja mehua sekä Huippu-synttärijäätelön.

ERITYISRUOKAVALIOT
Paketit ovat laktoosittomia, ja ne saa ilman lisämaksua myös gluteenittomina. Jos tahdot tarjoilupaketin gluteenittomana tai erityisruokavalioilla, ilmoita siitä varauksen yhteydessä tai vähintään kaksi vuorokautta ennen tilaisuutta sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kaikki naposteltavat saattavat sisältää pieniä määriä pähkinää.

SYNTTÄRISEIKKAILIJAT TARVITSEVAT MUKAANSA AIKUISEN VALVOJAN
Kun seikkailusynttäreillä noustaan latvuksiin, noudatamme seikkailusynttäreillä Huipun yleisiä pituusrajoja ja turvallisuusohjeita.

Riippumatta siitä, noustaanko synttäreillä latvuksiin vai pelataanko seikkailuminigolfia, synttärisankari ja vieraat tarvitsevat aina mukaansa ainakin yhden täysi-ikäisen valvojan. Hän vastaa siitä, että lapset noudattavat puiston pelisääntöjä ja seikkailuohjaajien antamia ohjeita. Valvoja pääsee puiston alueelle maksutta.

MINKÄIKÄISILLE LAPSILLE HUIPUN SEIKKAILUSYNTTÄRIT SOPIVAT?
Kun seikkailusynttäreillä noustaan latvuksiin, seikkailijoiden ehdoton vähimmäispituus on 110 senttiä. Lapset saavuttavat 110 sentin pituuden keskimäärin 6-vuotiaina. Jos osa lapsista on alle 120 sentin pituisia, täytyy yhden valvojan mennä lasten mukana seikkailuradoille.

Seikkailuminigolfissa ei ole tarkasti rajattua ikä- tai pituusrajaa. Saatavilla on erikokoisia mailoja.

Verkkoseikkailuun pääsee, kun osaa kävellä. Jos synttäriporukassa on alle 5-vuotiaita, niin vähintään yhden aikuisen täytyy mennä mukaan verkkopuistoon.

SEIKKAILUSYNTTÄRIEN KULKU
Huippuun tullessanne seikkailuohjaaja ottaa ryhmänne vastaan ja jakaa varusteet. Latvuksiin menijät saavat turvavaljaat ja kypärät ja seikkailugolfaajat mailat, pallot ja tuloskortit.

Jos ryhmä on menossa Huipun yläköysiradoille, puetaan kiipeilyvaljaat ohjaajan avustuksella, katsotaan yhdessä opastusvideo ja mennään harjoitusradalle. Siellä seikkailijat pääsevät käytännössä kokeilemaan varusteita. Sen jälkeen latvusseikkailu on valmis alkamaan! Harjoitusradan suoritettuaan lapset voivat seikkailla omaa pituuttaan vastaavilla radoilla noin 1,5 tunnin ajan.

Latvusseikkailun tai seikkailuminigolfkierroksen jälkeen synttäriteltassa odottaa katettu pöytä ja herkut varauksen mukaan. Synttäriteltta on juhlijoiden käytössä yhteensä tunnin.

HUIPPU-SYNTTÄRIEN HINTA

Seikkailusynttärit latvuksissa
Huippu-synttärit ja omat eväät 25 €/ lapsi
Huippu-synttärit ja Naposteltavat herkut -paketti 30 €/ lapsi
Huippu-synttärit ja Naposteltavaa ja jäätelöä -paketti 32 €/ lapsi
Synttärijuhlijoiden vähimmäismäärä on kuusi sankari mukaan lukien ja latvussynttärien vähimmäishinta 138 euroa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Seikkailusynttärit minigolfissa
Seikkailusynttärit ja omat eväät 11 €/ lapsi
Seikkailusynttärit ja Naposteltavat herkut -paketti 16 €/ lapsi
Seikkailusynttärit ja Jäätelöä ja naposteltavaa -paketti 18 €/ lapsi
Synttärijuhlijoiden vähimmäismäärä on kuusi sankari mukaan lukien ja minigolfsynttärien vähimmäishinta 66 euroa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Seikkailusynttärit verkoissa
Seikkailusynttärit ja omat eväät 15 €/ lapsi
Seikkailusynttärit ja Naposteltavat herkut -paketti 20 €/ lapsi
Seikkailusynttärit ja Jäätelöä ja naposteltavaa -paketti 22 €/ lapsi
Synttärijuhlijoiden vähimmäismäärä on kuusi sankari mukaan lukien ja verkkosynttärien vähimmäishinta 90 euroa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

HUOM!! VOIT TEHDÄ VARAUKSEN SUORAAN TÄSTÄ.

Scroll to Top