Prison Island – Tampere

Tampere

Osoite: Prison Island Tampere, 33100 Tampere, Suomi
Puhelin: 050 400 7811 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Prison Island synttärit Tampere.

Hinnat alkaen: 28 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

VANKILAPAKO – JUHLAT YLI 10-VUOTIAILLE TÄYNNÄ JÄNNITYSTÄ!

Näissä juhlissa tehdään yhteistyötä ja ratkaistaan ongelmia tiiminä, kaikki pääsevät osallistumaan ja onnistuminen on yhdessä tekemisen tulosta. Kuinka monta tehtävää ryhmänne onnistuvat ratkaisemaan – voittajaksi selviytyy eniten pisteitä kerännyt joukkue.

Syntymäpäiväjuhlat voit varata vähintään 6* henkilön ryhmälle. Juhlat sisältävät tunnin mittaisen vankilaseikkailun ja valinnan mukaiset tarjoilut synttärihuoneessa.

Mikäli osallistujissa on alle 10-vuotiaita lapsia, edellytämme vanhempien osallistumista peliin (vähintään yksi yli 15-vuotias/joukkue).

*) Alle 6 henkilön synttäriryhmille voit varata pelkän vankilaseikkailun ja vuokrata loossin omille tarjoiluille. Loossin vuokra on 35€. Tilavuokra ei sisällä kattausta tai tarjoiluastioita. Omien tarjoiluiden aiheuttamat sotkut tulee asiakkaan siivota ennen huoneen luovutusta. Tarjoilut voi tietenkin järjestää myös muualla ja käydä meillä vain seikkailemassa.

MILLAINEN ON SYNTTÄRIEN OHJELMA?

Synttäreille kokoonnutaan 15 min ennen vankilaseikkailun alkua. Kun juhlakalu ja vieraat ovat paikalla, jaetaan joukkueet ja jokainen joukkue keksii itselleen nimen. Joukkueet saavat vankilan avaimen ja pääsevät ohjeistuksen jälkeen seikkailuun. Vanhemmat voivat seikkailun aikana käydä halutessaan vaikka ostoksilla, kerro kuitenkin poistuessasi asiasta henkilökunnalle ja varmista, että heillä on puhelinnumerosi.

Seikkailun jälkeen juhlat jatkuvat synttärihuoneessa missä herkutellaan, avataan lahjat ja seurustellaan. Vanhemman tulee valvoa juhlia. Synttärihuoneeseen on varattu aikaa 45 min, jolloin synttäreiden kokonaiskesto saapumisesta alkaen on 2 tuntia. Jos 45 min tuntuu liian pitkältä ajalta herkuttelulle, voit toki laittaa kutsuihin aikaisemman päättymisajan juhlille.

Katso tarkemmat tiedot ja ajantasaiset hinnat tästä

Scroll to Top