Prinsessasynttärit – Prinsessasali

Tampere

Osoite: Ilmarinkatu 10, Tampere, Suomi
Puhelin: 0415496902 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Prinsessa synttärit - Deluxe.

Hinnat alkaen: 500 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

Etsitkö unelmiesi prinsessajuhlille myös kuninkaallista juhlatilaa? Haluatko itse nauttia juhlimisesta ja jättää järjestelyt hoville?

Juhlaprinsessan Prinsessasali MEvent Studiolla Tammelantorin laidalla tarjoaa upeat puitteet juhlille rauhallisessa ja valoisassa ympäristössä, johon on helppo saapua.

Prinsessasalissa on mahdollista järjestää juhlat turvallisesti myös koronan aikana. Turvavälien pitämiselle on tilaa ja juhlatila siivotaan ja desinfioidaan aina tarkasti.

Voitte valita juuri teidän tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon Prinsessasalin juhlapaketeista. Hoidamme mielellämme prinsessateemaan sopivan koristelun, tarjoilut sekä prinsessaohjelman puolestanne huippuammattilaisten kanssa.

Prinsessasalin juhlapaketit
Juhlapaketit sisältävät Juhlaprinsessan järjestämän ohjelman valitsemallanne prinsessahahmolla. Ohjelma suunnitellaan toiveidenne mukaan, sisältäen esimerkiksi glittertatuointeja, kasvomaalauksia, leikkejä ja satuhetkiä, sekä tiaran ja kiitoskirjeen synttärisankarille.

Timanttiset prinsessajuhlat 1020 €
Unelmien Prinsessajuhlissa saatte prinsessasalin käyttöönne kahdeksi tunniksi, sisältäen Juhlaprinsessan ohjelman, sekä valitsemanne prinsessan teeman mukaiset koristelut, tarjoiluastiat ja cateringin enintään 15 hengelle.

Lisäksi ammattivalokuvaaja ikuistaa tärkeät hetket muistoiksi ja jokainen juhlija pääsee halutessaan prinsessan kanssa yhteiskuvaan. Vieraille on varattuna pienet muistamiset juhlista sekä synttärisankarille numerofoliopallo kotiin vietäväksi. Juhlapaketti sisältää cateringin myös juhliin jääville vanhemmille.

Unelmien prinsessajuhlat 620 €
Prinsessajuhlissa saatte prinsessasalin käyttöönne kahdeksi tunniksi, sisältäen Juhlaprinsessan ohjelman, sekä valitsemanne prinsessan teeman mukaiset koristelut, tarjoiluastiat ja cateringin enintään 15 hengelle.

Prinsessajuhlat 500 €
Prinsessajuhlissa saatte prinsessasalin käyttöönne kahdeksi tunniksi, sisältäen Juhlaprinsessan ohjelman ja kevyen somistuksen. Tämä juhlapaketti ei sisällä tietyn prinsessateeman mukaista laajempaa somistusta eikä tarjoiluja. Prinsessasaliin saa mielellään tuoda herkut myös omasta puolestanne.

Juhlapakettimme ovat suunniteltavissa juuri teidän juhliinne sopiviksi.

Juhlapaketteihin on halutessanne lisättävissä esimerkiksi:

Upea prinsessateeman mukainen kakku
Pienet muistamiset vieraille
Kutsut
Valokuvaus
Tarjoilut vanhemmille

TEE VARAUSKYSELY SIVUN YLÄOSAN “PYYDÄ TARJOUS” – painikkeella.
Yhteydenotto/tiedustelu ei ole sitova!

Vieritä ylös