Nerftaistelu – ZBase

Tampere

Osoite: Viihdekeskus ZBase Tampere, Itäinenkatu, Tampere, Suomi
Puhelin: 050 345 2810 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Nerf taistelusynttärit lapsille / nuorille.

Hinnat alkaen: 149 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

Nerf taistelut järjestetään samalla areenalla kuin Lasertaistelutkin, mutta Nerf-pyssyillä ammutaan pehmonuolia ja lapset muokkaavat itse pelimuotonsa. Enemmän hauskaa leikkiä kuin vakavanaamaista pelaamista. Pelaajat voivat tuoda oman Nerf-pyssynsä tai lainata meiltä. Nuolet tulevat aina talon puolesta. Nerf-taistelut ovat aina yksityinen peli, eikä kentällä ole muita oman ryhmänne lisäksi.

Toisena vaihtoehtona on Lasertaistelu. Se on myös synttäreiden kestosuosikki, ja kun sitä pyörittävät Tampereen kokeneimmat laserpeliohjaajat, ovat jaot tasaiset ja pelit reilut. Lasertaisteluissakin on eroja. LaserMaxxin laserpeleissä pelaajat saavat aina omalla nimellä varustetut peliliivit ja tuloskortit!

Retropelit kiinnostavat myös nuorempia pelaajia. Lasten hämmästys siitä mitä omat vanhemmat ovat aikanaan pelanneet on aitoa ja vanhojen pelien tikut, napit, ratit ja erikoiset pelit vetävät helposti mukanaan myös junioripelaajat.

Olette tervetulleita tuomaan omat eväänne yksityisiin tarjoilutiloihimme tai voitte helpottaa omaa hommaanne ja tilata meidän synttärimenumme, joka sisältää sormin napsittavia herkkuja.

Synttärit meillä ovat edulliset, eikä kotona tarvitse syödä pelkkää makaroonia ja kakun rääppeitä laskun maksettuaan.

VARAUKSEN VOIT TEHDÄ SUORAAN TÄSTÄ.

PS. Tilat sopivat myö aikuisten juhliin, tyky-päiviin yms.

Scroll to Top