Megazone Lahti

Lahti

Osoite: Kauppakatu 27, Lahti, Suomi
Puhelin: +358 44 054 2006 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Megazone laserpeli synttärit lapsille / nuorille.

Hinnat alkaen: 14 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

Tila on varattuna teille noin 2,5 tuntia ja vieraat olemme suositelleet kutsumaan noin 15 min ennen Megazonen alkua. Pelin loputtua jälkipeleissä sekä herkuttelussa kuluu vielä 45-60 minuuttia. Siivoukseksi riittää, että laitat omat roskat roskiin.

Synttäreillä voi pelailla 2×20 min tai hikoilla oikein reilusti pelaamalla 3×20 min, synttärihuoneessa maksimimäärä olisi hyvä pitää noin 15 hengessä.

HINNASTO:

Megazone
2x20min 14€/hlö
3x20min 19€/hlö

Synttärihuone
2,5h, 30€

Megazone-laserpeli on nopeatempoinen ”kaupunkitaistelu”, jossa tarkoituksena on osua vastustajiin laserpistoolilla ja tuhota heidän tukikohtansa.

Seikkailupelin tiimellyksessä yritetään osua vastustajiin niin monta kertaa kuin mahdollista. Osuman saanut taistelija on pelistä pois 8 sekuntia. Pelin päätyttyä osumat lasketaan yhteen ja pisteytetään. Jokainen seikkailija saa henkilökohtaisen pistekortin, josta selviää muun muassa ketkä saivat osumia, kunkin osumaprosentit, pisteet ja sijoitukset.

Megazone-seikkailua on mahdollista pelata joukkueina tai soolona, jolloin kaikki pelaavat kaikkia vastaan. Taistelupeliä pelataan sisätiloissa, jolloin pelaajat eivät ole sään armoilla. Aseina käytetään lasersädepistooleja, jotka eivät satuta eivätkä sotke ketään. Suosituin peliaika 2x 20 minuuttia. Seikkailuun mahtuu kerrallaan noin 20 henkilöä.

#lasten synttärit lahti

Scroll to Top