Laserareena – Espoo

Espoo

Osoite: Laserareena, Piispansilta, Espoo, Suomi
Puhelin: 045 7834 6775 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Laaserareena Espoo

Hinnat alkaen: 148 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

Järjestä vauhdikkaat ja superhauskat synttärit Laserareenalla! Laserareena on huippusuosittu laserseikkailu, jossa järjestät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat helposti. Synttäripaketit on tarkoitettu n. 7-15 -vuotiaille lapsillle, mutta jos haluat tarjouksen vanhemmille juhlijoille, ota yhteyttä.

Synttärijuhlat alkavat laserseikkailulla, jonka jälkeen siirrytte juhlahuoneeseen nauttimaan tarjoiluja ja vertailemaan tuloksia. Kaikki synttäripaketit sisältävät kaksi perättäistä peliä (usein ensimmäinen peli menee alueen opetteluun ja peliin tutustumiseen, ja toisessa pelissä osallistujat pääsevät kunnolla vauhtiin)

Varaaminen on erittäin helppoa. Valitse juhlien ajankohta, osallistujamäärä sekä tarjoilut, ja klikkaa lopuksi varaa. Seuraavalla sivulla syötä varaajan tiedot sekä maksutapa. Voit myös varata privaattisynttärit, joissa koko pelialue on varattu vain teidän käyttöönne. Privaattisynttärit sisältävät kaksi yksityispeliä kymmenelle sekä juhlatilan. Voit valita lisäosallistujia sekä -tarjoiluita tuotesivulta.

Katso lisätietoja tästä.

Scroll to Top