Kuplafutis – Båltsit

Espoo, Helsinki, Kouvola, Tampere, Turku, Vantaa

Osoite: Helsinki Espoo Vantaa Turku Kouvola Tampere
Puhelin: 044 780 4312 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Kuplafutissynttärit

Hinnat alkaen: 199 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

Onko parempaa tapaa viettää synttäreitä kuin jakamalla urheiluelämys ystäviensä kanssa? Kuplafutissynttärit soveltuvat parhaiten vähintään kuuden hengen ryhmille, ylärajaa meillä ei ole.

Kenelle?

Kun mietit ohjelmaa juhliin, kuplafutiksen suhteen ei tarvitse miettiä kenelle se sopii. Nuorimmat järjestämämme synttärit ovat olleet 6-vuotiaiden kun taas toisessa ääripäässä 70-vuotiaiden synttäreillä nähtiin seniorimestareita. Kaikki perusterveet ihmiset voivat lähtökohtaisesti pelata kuplafutista.​

Pelatakseen kuplafutista ei tarvitse omata minkäänlaista kokemusta normi jalkapallosta. Kuplafutiksessa säännöt on minimoitu ja hauskanpito maksimoitu.

Sijainti

Halusitpa järjestää syntymäpäiväjuhlat Helsingin keskustassa tai Turun saaristossa, me tulemme sinne minne toivot. Meillä on laaja tietämys eri pelipaikkojen soveltuvuudesta kuplafutikseen, jonka lisäksi olemme järjestäneet juhlat muutaman kerran sankarin takapihalla. Kriteerinä on tasainen nurmikko, joka on tarpeeksi iso. Esimerkiksi aikuisten 5vs5 pelejä varten tarvitaan noin 20x40m alue.

Mikäli et tiedä tarkalleen missä haluatte pelata, jätä se meidän huolenaiheeksi. Kerrotte vain päivän ja kellonajan, jolloin haluatte pelata, niin suosittelemme teille parhaat vaihtoehdot. Meille ei ole mikään ongelma varata tila puolestanne ja monet ”vakiohallit” joita käytämme, tietävät miten toimimme, joten ette joudu selittämään mistä on kyse.stuulla! Synttäripaketti sisältää pääsyliput puistoon ja kahvit 1-3 aikuiselle valvojalle, lasten iästä riippuen!

HINNASTO
1 TUNNIN PELIT

6-8 kuplapalloa = 199€ (soveltuu 6-16 hengelle)
10 kuplapalloa = 239€ (soveltuu 10-20 hengelle)
12 kuplapalloa = 269€ (soveltuu 12-24 hengelle)

Lue ajantasaiset hinnat ja lisätiedot täältä.

Scroll to Top