Bowls synttärit – Energiahalli

Lahti

Osoite: Ilmarisentie 3, Lahti, Suomi
Puhelin: 044 983 5734 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Bowls synttärit lapsille / nuorille.

Hinnat alkaen: 40 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

Bowls on koko kansan hurmahenkinen urheilulaji, jossa yhdistyvät yhdessätekemisen riemu ja strategiapelin taktinen jännitysmomentti. Bowls ei ole millään muotoa ikä- tai sukupuolirajoitteinen. Lajiin viehättyvät yhtä lailla tyttökullat kuin teräsvaarit.

Bowls-peliä voi hyvinkin kuvailla suomalaisille vielä tutumman petanquen kaltaiseksi. Samalla tavoin tässäkin kuulapelissä tarkoituksena on lähestyä pientä maalipalloa isompia kuulia pyörittämällä. Kuulat eivät ole täysin pyöreitä, mikä tuo oman mausteensa lajiin lisäämällä sen haasteellisuutta entisestään. Kuulaa heitettäessä se kiertää kaarteen muodossa ja päätyy joko maalipallon lähistölle tai vaihtoehtoisesti kilkkaa pois vastustajan kuulia.

Bowls-pelin voittaa pelaaja, joka ensimmäisenä saavuttaa ennalta sovitun pistemäärän, tai pelaaja, jolla on suurin määrä pisteitä ennalta sovitun, viimeisen päädyn jälkeen. Pistelasku vaihtelee turnauksittain.

Ohjeita ja vinkkejä bowls-pelin harrastajille tarjoavat mielellään Energiahallin lajitietäjät. Energiahallin kaikilla kentillä kaikki pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla.

Synttärihinnasto:
Iso kenttä: 84 euroa / tunti
Pieni kenttä: 40 euroa / tunti

Synttärihuone 10€/h. Tilaan mahtuu 10 lasta.

Lisäksi hallillamme voi toteuttaa myös tällaisia vaihtoehtoja:
– mölkky
– sumopaini
– pickleball
– salibandy
– gamezone pelialue (darts, pöytäcurling, flippereitä, pingis, korispeli, ilmakiekko ja biljardi)

Scroll to Top