Taikuri Kristian Backman

Espoo, Helsinki, Vantaa

Osoite: Helsinki Espoo Vantaa
Puhelin: +358451104049 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Lastentaikuus

Hinnat alkaen: 190 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

Lastenjuhlat ja taikuri sopivat kuin nenä päähän!

Taikashow vie yleisön mukanaan maagiseen maailmaan ja usein joku pääsee myös tutustumaan taikuuksiin taikurin apulaisena. Hahmoiksi muotoiltavat pallot ilahduttavat lapsia lähes aina. Taikuri tuo iloa sekä lapsille, että vanhemmille. Vanhemmat saavat vapauden, jota lastenjuhlien keskellä tarvitsevat.

Ohjelman kesto on n. 30 minuuttia

Voit myös tilata minulta ilmapallohahmoja. Pallot vääntyvät taikurin käsissä moniksi hahmoiksi.

Tämä sopii erinomaisesti esimerkiksi isompiin tapahtumiin lastenesityksen rinnalle. Pallot voi myös taitella valmiiksi ja tuoda suoraan tilaajalle.

​Lastenesitys on saatavilla nyt myös etänä!

SUOSITUKSIA:
“​Kiitoksia perjantaisesta esityksestä! Oliver oli kovasti tykännyt showsta ja päiväkodin aikuistenkin mielestä kaikki oli sujunut hienosti. He kertoivat, että olit ollut tosi kivasti kontaktissa lasten kanssa koko esityksen ajan.”

– Anne Heino

“​Kiitoksia esiintymisestäni lapseni syntymäpäivillä! Sait kaikista vilkkaimatkin lapset olemaan paikallaan koko esityksen ajan ja kaikista hiljaisemmatkin lapset osallistumaan esitykseesi innolla! Lapset ja aikuiset tykkäsivät esityksestäsi kovasti! Iso kiitos myös ilmapallofiguureista!”
​​
– Tommi Lempinen

Suuri kiitos sinulle vielä esiintymisestäsi! Lapsilla oli superhauskaa ja meillä aikuisilla myös. Esityksesi oli hyvin viihdyttävä, sopivan mittainen ja otit hienosti kohderyhmän huomioon. Vilkas porukka jaksoi hyvin keskittyä, kun tempo oli sopivan vauhdikas. Herkkupöydässä kävi kova keskustelu siitä, miten ihmeessä Miron käteen saattoi tulla lisää niitä palloja, vaikka käsi oli ihan nyrkissä koko ajan.”

– Päivi Pakkanen

Scroll to Top