Satuhahmot – Juhlaprinsessa

Tampereen alue

Osoite: Tampere, Suomi
Puhelin: 0415496902 
Kotisivut>
Facebook>
Instagram>

Satuhahmot Juhlaprinsessa

Hinnat alkaen: 250 euroa

Ei vielä arvioita. Anna sinä ensimmäinen arvio!

Prinsessajuhlat
1,5 h – 250 €

Prinsessajuhlat ovat klassinen juhlapakettimme, johon on valittavissa esimerkiksi glittertatuointeja sekä päivänsankarille mieluisia prinsessan ohjaamia leikkejä. Prinsessajuhlat-paketti sopii kaikenikäisille juhlijoille, suositus osallistujamäärä on maksimissaan 10 lasta. Juhlapakettiin sisältyy aina kruunu syntymäpäiväsankarille ja kuninkaallinen todistus kaikille juhlijoille sekä postitse lähetettävä henkilökohtainen kiitoskirje prinsessalta sankarille.

Prinsessatanssiaiset (Uusi!)
1 h – 250 €

Prinsessatanssiaiset tuovat aidot kuninkaalliset tanssiaiset sinun luoksesi! Juhlapaketti koostuu prinsessan ohjaamista toiminnallisista laulu- ja tanssileikeistä sekä tanssiaisten tapojen harjoittelusta yhdessä. Tämä juhlapaketti soveltuu erityisen hyvin ulkojuhliin! Prinsessatanssiaiset-paketti sopii parhaiten yli 5-vuotiaille juhlijoille, suositus osallistujamäärä on noin 10 lasta. Juhlapakettiin sisältyy aina kruunu syntymäpäiväsankarille ja kuninkaallinen todistus kaikille juhlijoille sekä postitse lähetettävä henkilökohtainen kiitoskirje prinsessalta sankarille.

Deluxe Prinsessatanssiaiset (Uusi!)
1,5 h – 270 €

Deluxe Prinsessatanssiaiset sisältävät Prinsessatanssiaiset-juhlapaketin ohjelman sekä lisäksi tanssiaisten jälkeen 30 minuutin lisäajan, johon on valittavissa esimerkiksi prinsessan tekemiä glittertatuointeja. Tämä juhlapaketti soveltuu erityisen hyvin ulkojuhliin! Deluxe Prinsessatanssiaiset -paketti sopii parhaiten yli 5-vuotiaille juhlijoille, suositus osallistujamäärä on maksimissaan 10 lasta. Juhlapakettiin sisältyy aina kruunu syntymäpäiväsankarille ja kuninkaallinen todistus kaikille juhlijoille sekä postitse lähetettävä henkilökohtainen kiitoskirje prinsessalta sankarille.

Soturikoulutus (Uusi!)
1 h – 250 €

Soturikoulutuksessa juhlien sankari ystävineen pääsee harjoittelemaan prinsessan johdolla sotureille tärkeitä taitoja ja tapoja. Soturiliikkeiden harjoittelun lisäksi opimme toiminnallisten laulu- ja tanssileikkien lomassa, että soturin tärkein voima on sisäistä. Tämä juhlapaketti soveltuu erityisen hyvin ulkojuhliin! Soturikoulutus-paketti sopii parhaiten yli 5-vuotiaille juhlijoille, suositus osallistujamäärä on noin 10 lasta. Juhlapakettiin sisältyy aina kruunu syntymäpäiväsankarille ja kuninkaallinen todistus kaikille juhlijoille sekä postitse lähetettävä henkilökohtainen kiitoskirje prinsessalta sankarille.

Deluxe Soturikoulutus (Uusi!)
1,5 h – 270 €

Deluxe Soturikoulutus sisältää Soturikoulutus-juhlapaketin ohjelman sekä lisäksi koulutuksen jälkeen 30 minuutin lisäajan, johon on valittavissa esimerkiksi prinsessan tekemiä glittertatuointeja. Tämä juhlapaketti soveltuu erityisen hyvin ulkojuhliin! Deluxe Soturikoulutus -paketti sopii parhaiten yli 5-vuotiaille juhlijoille, suositus osallistujamäärä on maksimissaan 10 lasta. Juhlapakettiin sisältyy aina kruunu syntymäpäiväsankarille ja kuninkaallinen todistus kaikille juhlijoille sekä postitse lähetettävä henkilökohtainen kiitoskirje prinsessalta sankarille.

Kaikkiin juhlapaketteihin voi lisätä 30 minuutin lisäajan 20 € lisähintaan. Suosittelemme tätä, jos juhlien osallistujamäärä on päälle 10 lasta tai jos toivotte enemmän aikaa prinsessan kanssa.

Suunnittelemme mielellämme juuri teidän juhliinne sopivan juhlapaketin. Ilmoittakaa vain yhteydenotossanne lapsien määrä, ikä, ja mahdolliset toiveenne ohjelmasta, sekä erityisesti onko toiveissanne glittertatuointeja.

Juhlaprinsessan lisäksi juhlissa paikan päällä tulee aina olla myös muu valvova aikuinen. Prinsessa on esiintyjä, eikä pysty vahtimaan lapsia tai vastaamaan heidän turvallisuudestaan.

Matkakuluista Tampereen keskustan ulkopuolelle sovitaan erikseen. Jos juhlissa juhlitaan useampia synttärisankareita samalla kerralla, veloitetaan toisesta sankarista lähtien 20 €:n lisämaksu.

Vieritä ylös